Contact

Situació

L'Institut de Ciències de l'Espai (IEEC-CSIC) està ubicat al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) de Bellaterra. És un campus gran, amb molts edificis per universitats i instituts de tot tipus.

Bellaterra és una ciutat situada als afores de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i es pot arribar molt fàcilment des del centre de Barcelona o l'aeroport amb el transport públic.
 

Des de l'aeroport fins a Plaça Catalunya a través del transport públic:

L'itinerari recomanat és arribar a Plaça Catalunya des de l'aeroport amb tren, amb l'autobus blau anomenat "Aerobus" o en taxi. El tren (Renfe) surt de l'estació prop de l'aeroport cada 30 minuts i costa menys de 10 €; S'arriba al centre de Barcelona en 30 minuts. El "Aerobus" surt de l'aeroport cada 15 minuts i triga uns 30 minuts en arribar a Plaça Catalunya (el seu destí final). El preu és també menor a 10 €. Amb taxi el trajecte dura de 15 a 20 minuts i el preu  es de l'ordre de 40 €.


Des de la Plaça Catalunya fins al Campus de la UAB:

Un cop a la Plaça Catalunya, la manera més fàcil d'arribar a la UAB és agafar el tren anomenat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

L´entrada de l´estació de Ferrocarrils està al començament de les "Rambles", un carrer que tothom coneix a Barcelona.

Un cop allà segueixi el senyal dels Ferrocarrils. A l'estació Ferrocarrils hi ha trens que surten a diverses destinacions finals. Per arribar a la UAB, s'ha de prendre el tren en direcció Sabadell (línia S2). Els trens surten cada 10 minuts en dies laborables, i a intervals una mica més llargs els caps de setmana i dies festius. El viatge dura uns 35 minuts i costa menys de 3 €.(Billet 1 zona)

El nom de les estacions i la destinació final (Sabadell) es mostren en panells lluminosos dins del tren. Els dies laborables hi ha trens addicionals que arriben a la UAB com a destinació final, sense continuar cap a Sabadell; són els de la línia S55.

 

Allotjar-se a l'Hotel Campus:

Si s'allotja a l'Hotel Campus (dins del Campus de la UAB) i es vol arribar des de Barcelona, la parada "Bellaterra" és la que queda més propera. És només una estació abans de l'estació de la UAB, i des d'allà caminar a l'Hotel a través de la ruta indicada.

L'estació de Bellaterra es troba al límit del campus, a uns 300 metres de l'hotel. Sempre hi ha algú a l'estació de tren, a qui poder consultar quina direcció prendre per anar cap al Campus.

Des de l'estació de la UAB també es pot caminar fins a l'hotel, però està més lluny, a uns 600 m.

 

Allotjar-se al Hotel Augusta, o un altre hotel proper situat a Gràcia:

Si s'allotja a l'Hotel Augusta, la manera més fàcil d'arribar a l'Institut és agafar el tren FGC just a la cantonada de l'hotel, a l'estació anomenada "Gràcia".
 

Allotjar-se al Hotel Sant Cugat:

Una altra opció és allotjar-se al Hotel Sant Cugat. Sant Cugat és una petita ciutat situada a pocs quilòmetres de Barcelona, a través de la muntanya i el Parc de Collserola. Es pot arribar fàcilment des del centre de la ciutat de Barcelona, ja que es troba entre Barcelona i la UAB. Per tant, per anar de Sant Cugat a la UAB, també pot agafar la línia FGC, i estarà a uns 15 minuts. Tant l'estació FGC de Sant Cugat com el conegut Monestir (antiga abadia benedictina, construïda en 1190) es troben a pocs minuts a peu de l'hotel.

 

Taxi a l'estació de FGC de Sarrià, després tren:

Una forma alternativa d'arribar des de l'aeroport a la UAB és agafar un taxi fins a l'estació d'FGC de Sarrià, situada al final de la "Via Augusta", i entrar al tren. El taxi a l'estació de Sarrià porta mateix temps que a Plaça Catalunya, però ja està gairebé a mig camí de Bellaterra per tren.

 

Des de l'aeroport fins a la UAB directament amb taxi:

Per descomptat, també pot agafar un taxi directament des de l'aeroport fins al Campus de la UAB. El preu ha de ser de l'ordre de 50 €, pot variar una mica depenent del trànsit. Veure el mapa de sota i demanar al taxi que el deixi a la rotonda cap al nord-est del mapa - la part superior de la ciutat està al nord - (Av. De Serragalliners). Es pot caminar fàcilment des d'allà.
The symbol of FGC (the one you should take to come to UAB) and others not to confuse with
 
FGC Metro Regional trains And this is the blue bus

 
Un cop a l'estació de FGC de la UAB, on està l'institut?

Carrer de Can Magrans, 08193 Cerdanyola del Vallès, Barcelona
El nostre Institut és aquest:
Institute of Space Sciences (IEEC-CSIC)

Campus UAB, Carrer de Can Magrans, s/n
08193 Barcelona.
Phone: +34 93 737 9788
Email: ice@ice.csic.es
Website developed with RhinOS

Segueix-nos


An institute of the Consejo Superior de Investigaciones Científicas

An institute of the Consejo Superior de Investigaciones Científicas
Affiliated with the Institut d'Estudis Espacials de Catalunya

Affiliated with the Institut d'Estudis Espacials de Catalunya