Skip to main content

News

L'ICE-CSIC celebra la Setmana de la Ciència i la Tecnologia

En el marc de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia, l'Institut de Ciències de l'Espai (ICE-CSIC) celebra la seva primera observació astronòmica oberta al públic general al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a la Plaça Cívica.

Hi participarà personal investigador i d'enginyeria de l'institut, així que els podràs preguntar tots els dubtes sobre astronomia i sobre la seva feina. Apropa't i mira la lluna, les estrelles, Saturn, Júpiter... Mira al cel amb nosaltres! #LookUp!

T'esperem el 17 de novembre a les 18:00 a la Plaça Cívica (campus UAB)!

  • Data: 17 de novembre
  • Hora: 18:00 h
  • Ubicació: Plaça Cívica, Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), 08193 Cerdanyola del Vallès, Barcelona.

Pots inscriure't aquí: https://www.eventbrite.com/e/entradas-lookup-observacio-astronomica-amb-linstitut-de-ciencies-de-lespai-441541501517

 

Més informació


La Setmana de la Ciència i la Tecnologia és una de les iniciatives més importants de divulgació científica del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). S'organitza des del 2001 amb caràcter nacional amb l'objectiu d'apropar la ciència al públic de totes les edats i despertar-ne l'interès pel saber científic. A Catalunya, està coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

Contacte


Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Alba Calejero